Kokovartalon kääre turpeesta tai merilevästä ja nestekiertoa aktivoiva hieronta

95.00 €
70 min

Varaa aika
Loading...

Suomalainen turve sisältää runsaasti alkuaineita, kuten piitä, mangaania, kuparia ja magnesiumia. Suon alimmat kerrokset voivat olla jopa 5000-6000 vuotta vanhoja ja sisältävät erilaisten yrttien ja lääkekasvien jäänteitä ja bioaktiivisia aineita, jotka vaikuttavat todella tehokkaasti terveyteen ja hyvinvointiin turvehoidoissa ja -saunassa. Hoitoturve vapauttaa kehoosi sisältämiään bioaktiivisia aineita, poistaen samalla kehostasi epäpuhtauksia ja ylimääräistä nestettä. Ihosi tuntuu hoidon jälkeen pehmeältä ja olo pumpulisen raukealta.

Hoitoa suositellaan erityisesti iho-ongelmaisille, hormonaalisiin vaivoihin, aineenvaihdunnan haasteisiin, fibromyalgiaan ja reumaatikoille sekä rentoutusta kaipaaville.

Hienoksi jauhetun rakkolevän tehokkaat ainesosat toimivat selluliittia vastaan, poistavat myrkkyjä kehosta ja stimuloivat solujen uusiutumista. Levähoitoa ei tule käyttää, jos olet yliherkkä jodille ja mereneläville, sinulla on kilpirauhasen liikatoiminta, akuutissa tilassa oleva ihosairaus, parantumattomat tikit leikkauksen jälkeen, tai olet raskaana tai imetät. Suonitulehduksen tai suonikohjujen kanssa ei tule käyttää kuumia kääreitä.

KÄÄREHOIDON ALUKSI

Hellävarainen koko vartalon kuorinta

Lopuksi

Pään ja kasvojen virkistävä guasha-hoito

Yrttikuorinta ja koko vartalon kevyt hieronta

85.00 €
70 min

Varaa aika
Loading...

Kuorinta poistaa kuivaa ihoa ja virkistää pintaverenkiertoa. Kuorinta on erinomainen hemmotteluhoito ennen muita vartalohoitoja tai hierontoja. Valmistan kuorinta-aineet itse käyttäen valmistuksessa mm. yrttejä, suoloja, kukkia ja hedelmiä. Mainitsethan hoitoa varatessasi allergiat ja yliherkkyydet, jotta voin valmistaa juuri sinulle sopivimman sekoituksen.

Muun vartalonhoidon ohessa

Yrttikuorinta